Jdi na obsah Jdi na menu

2016 Stanování MH za hasičskou zbrojnicí

STANOVÁNÍ mladých hasičů

 

Během víkendu 5.-7.8.2016 jsme uspořádali stanování pro mladé hasiče za hasičskou zbrojnicí. Děti si užili spousty legrace, zábavy, soutěží a plnění úkolů, za které byly na konci víkendu odměněny.

pátek jsme postavili stanové městečko za hasičkou zbrojnicí, poté jsme děti rozdělili do týmů, ve kterých se snažili plněním různých úkolů a v soutěžích získat co nejvíce bodů. Po večeři následovala večerka a hurá na kutě.

sobotu po snídani jsme vyrazili autobusem ze Štěpánského mostu do Liběchova, prošli jsme stromovou álejí až do Želíz k „Čertovým hlavám“, kde měli děti možnost přidat pár bodů svému týmu za připravené hry po okolí. Stezka nás zavedla k jeskyni Klácelka, od které jsme došli až na Harfenici, která zobrazuje sedící hudebnici obklopenou dalšími sedmi obličeji. Poslední zastávkou pro nás byl „Had“ vytesaný do skály. Za ušlapané kilometry jsme dětem koupili jako odměnu pohár v cukrárně „U sýkorek“. Večer jsme opékali buřty, u kterých nám hrála Verča Doušová na kytaru.

neděli po ranní hygieně a rozcvičce se děti vydali do okolí Chlumína plnit poslední úkoly pro svůj tým. Po návratu zpět k hasičské zbrojnici je čekalo osvěžení v podobě ovocného salátu a dalších pochutin. Po procházce si děti zabalili své věci a stany a už netrpělivě čekali na vyhlášení výsledků.

  1. místo:              Hasiči
  2. místo:              Melouni
  3. místo:              Kozy
     

Všichni soptíci na závěr dostali diplom a balíček s hodnotnými cenami a sladkostmi .

 

Náhledy fotografií ze složky Stanování za hasičskou zbrojnicí 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář